Om MP Taktvätt och våra partners

MP Taktvätt är en del av Niklazzon hus & hem. Verksamheten startade i Karlstad 2014, då vi kom i kontakt och började jobba med värmlandsföretaget Betongförsegling Scandinavia AB, som varit aktiva sedan 2008, som tillverkar BetSil™ och har utvecklat BetSil™-metoden för taktvätt av tak med tegelpannor och betongpannor.
Under 2015 utökades verksamheten från taktvätt och innefattar nu även behandling av marksten och betonggolv.

Vårt miljöansvar
Att ta ansvar för miljön är jätteviktigt för oss och vi strävar alltid efter att ha så liten miljöpåverkan som möjligt i vårt arbete. Därför drivs inga av våra maskiner eller fordon av diesel eller bensin! Dessutom är ju BetSil™ är en miljövänlig produkt som enbart innehåller naturliga produkter.

Våra samarbetspartners
Här presenterar vi våra samarbetspartners. Vårt samarbete ger Dig bättre priser!

stjarnglans1
Med Värmlands bästa och dessutom fasta priser hjälper vi dig med dina fönster och din inglasade balkong! Vi erbjuder i första hand fasta priser men även både timpris och fönsterpris efter kundens önskemål. Kontakta oss för löpande abonnemang. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för nyheter och erbjudanden.

niklazzon1
Med fokus på kvalitet till rätt pris hjälper vi kunder över hela Värmland med våra olika tjänster. Från 175kr/h efter RUT för privatpersoner. Även fasta priser efter överenskommelse.
Trädfällning, gräsklippning, bortforsling, häckklippning, kratta löv, rensa ogräs, med mera.

Intresseanmälan