Så går en taktvätt till


1. Innan din taktvätt gör vi en kostnadsfri besiktning
Är du intresserad av en taktvätt? Vi besiktar och mäter ditt tak kostnadsfritt och utan beställningskrav. Besiktningen innefattar en okulär översyn av påväxten på taket, pannornas skick, samt en bedömning hur lång tid en taktvätt skulle ta. Ett normalstort villatak är i regel klart på två till tre dagar. Ni får ett preliminärt prisförslag på plats.

2. Offert och tidsbokning
Ni får en skriftlig offert inom ett par dagar. Om ni godtar den bokar vi in din taktvätt.

3. Taktvätt del 1 – förberedelser
Innan vi påbörjar din taktvätt täcker vi in fönster och fasad samt täpper till stuprör, så att inte mossan som tvättas av bildar stopp.

4. Taktvätt del 2jobbets gång
En taktvätt sker i möjligaste mån från skylift. Vi är självklart utbildade inom skylifthantering! En taktvätt börjar med att vi lägger på ett lager BetSil™ som tränger in i pannorna och knipsar av rötter. Sedan tvättas pannorna med högtryckstvätt. Efter tvättningen lägger vi på ett nytt lager BetSil™, som försluter pannorna, så att mossa, lav och alger inte får fäste igen. OBS! Ingen torktid!!
Läs mer om BetSil™-metoden här.
Om vi finner spräckta eller på annat sätt trasiga pannor byter vi ut dom.

5. Taktvätt del 3 – avslutning
Nu är din taktvätt klar! Takpannorna är rena och täta igen! Vi avslutar din taktvätt med att spola rent i stuprör och hängrännor. Vi rengör vindskivor och täckplåtar, så att hela ditt tak ser fräscht ut. Även marksten, asfalt och trädäck där tvättrester har hamnat spolas rent, så att det är rent och snyggt runt huset när vi lämnar Er.

föreefterblocket

före & efter

Intresseanmälan